Swim Out Costa Brava | Bandes de Swing - Swim Out Costa Brava  Log-in
Bandes

THE SWING SHOUTERS

Swing Shouters és, sobretot, un quintet amb una energia desbordant i comunicativa que capta i arregla els grans estàndards de Jazz i Swing dels 30 i els ’40’. Ideal per ballar i per una bona raó, el grup es va formar al voltant de l’associació de dansa “Swing & Shout”. Després de més de 200 concerts a França i Europa, el quintet va decidir desenvolupar noves fórmules que van des de la petita banda (septet) fins a la big band, passant pel rhythm and blues dels 50′ i el so de New Orleans.

Saxofon tenor – Veu: Sylvain Roudier
Trombó: Benoist Pasquier
Contrabaix: Carl Cordelier
Bateria: Aban Aupert
Guitarra – Veu: David Ménager

HOT SWING SEXTET

Hot Swing Sextet ofereixen un viatge en el temps, a l’atmosfera dels Club de Jazz dels anys 30. De París a Harlem, de Django Reinhardt a Duke Ellington, passant per Louis Armstrong, Hot Swing Sextet regala un viatge a través del Swing.

Puja a bord amb aquests sis joves músics plens d’energia. Swing i buén humor estan al menú d’aquest gran viatge a través del jazz.

Trompeta: Thibaud Bonte
Saxofón: Bertrand Tessier
Guitarra Eléctrica : Erwann Muller
Guitarra: Ludovic Langlade
Contrabaix: Franck Richard
Batería: Jéricho Ballan

POL PRATS QUINTET

Pol Prats és un dels músics més reconeguts del jazz a Catalunya, i durant els últims anys ha desenvolupat diverses formacions de swing per a lindy hoppers, en format quartet, quintet, octet i fins i tot formacions més àmplies. Ha format part de la família del Swim Out Costa Brava des del principi, arribant fins i tot a fer una batalla de bandes juntament amb Big Swing Shot en l’edició 2017.

Aquest any vindrà en format quintet, amb altres músics de primer nivell i ens donaran la seva millor versió durant el concert al Club Nàutic, i també tancaran el festival a la Pool Party del diumenge.

© 2016 Windy Hoppers