Swim Out Costa Brava | Competicions - Swim Out Costa Brava Log-in
Competicions

SOLO JAZZ COMPETITION

A la Solo Jazz Competitions només poden participar els inscrits a tot el Festival (Lindy Pass, Fun Pass, Solo Jazz Pass). Més informació sobre premis, horaris, llocs, etc..pròximament.

SOLO JAZZ COMPETITION
Nivell Obert
1º PREMI - Solo Jazz Pass Swim Out 2020
2º PREMI - Targeta Regal Swivels & Bow
3º PREMI - Targeta Regal Svälja

SOCIAL DANCE COMPETITION

A la Social Dance Competition només poden participar els inscrits a tot el Festival (Lindy Pass, Fun Pass, Solo Jazz Pass, Weekend Fun Pass), sempre i quan els assistents hagin arribat al festival abans de l’horari en el que té lloc la competició. La inscripció és individual (follower o leader). Durant la fase preliminar tindran lloc rotacions de parella, però no en la final. Més informació sobre horaris, llocs, etc..pròximament.

SOCIAL DANCE COMPETITION - NIVEL OPEN
Menys de 4 anys ballant
1º PREMI - Full Pass La Jam Barcelona 2020
2º PREMI - Sabates Savoy Cats
3º PREMI - Targeta Regal Vin Sinn
SOCIAL DANCE COMPETITION - NIVEL AVANZADO
Més de 4 anys ballant
1º PREMI - Fun Pass Swim Out 2020
2º PREMI - Sabates Madame Dynamite
3º PREMI - Targeta Regal Vin Sinn

STRICTLY LINDY COMPETITION

En el Strictly Lindy Competition només poden participar els inscrits a tot el Festival (Lindy Pass, Fun Pass, Solo Jazz Pass i Weekend Fun Pass). Existeix un únic nivell i la inscripció és en parella. La informació sobre premis es publicarà pròximament.

CHAMPIONS CUP

La Champions Cup és una competició extra que s’afegeix al Swim Out Costa Brava. El festival ha estat escollit d’entre tots els festivals internacionals del món per acollir una de les fases d’aquesta competició creada pel festival Savoy Cup de Montpellier. La finalitat d’aquesta competició és realçar els millors lindy hoppers de l’escena internacional. Els ballarins podran participar tant en la competició del Swim Out Costa Brava com en d’altres esdeveniments de renom i obtenir puntuació qualificativa per a passar a la gran final, que tindrà lloc al Savoy Cup 2020.

Aquesta competició tindrà lloc el dissabte. Hi haurà una fase preliminar a la Casa Albatros, una semi-finals en format batalla entre 2 parelles (estructura 16×8 dues vegades cada parella en 220Bpm), i una final amb les parelles seleccionades en format Jam, com en la majoria de formats de Strictly (8×8 o 12×8 cada parella dues vegades més un all skate totes les parelles juntes) a un tempo de 220-230Bpm).

Alguns dels altres festivals que formen part del circuit de competicions classificatòries de la Champions Cup són: Bordeaux Swing Festival, Swingtime Ball (Beijing), Balkan Lindy Hop Championships (Bulgària), Champions Cup Korea (Seoul)…

Premi:

La parella guanyadora de la Champions Cup del Swim Out Costa Brava s’endurà un premi econòmic, a més del Party Pass per al Savoy Cup, com a aportació a les despeses de poder participar a la final de la Champions Cup al festival Savoy Cup 2020, a Montpellier.

© 2016 Windy Hoppers