Swim Out Costa Brava | Felipe Braga & Elze Visnevskyte - Swim Out Costa Brava Log-in
Felipe Braga & Elze Visnevskyte

Molts es pregunten com Felipe Braga va aprendre Lindy Hop tan ràpidament: la transició d’un ballarí novell que neteja el bany i es meravella del pis de Folkets Hus a un instructor de Herrang en tres anys. L’explicació és simple: la seva vida anterior a Lindy ho va preparar per al que vindria. L’entrenament en l’actuació teatral li va donar a Felipe la consciència i el control del cos, així com la capacitat d’improvisar. Però més important que tot això és que Felip ha encarnat l’esperit de Lindy Hop des d’abans que sabés que existia. És difícil trobar algú a qui no li agradi Felip. La seva càlida personalitat encanta a tots els ballarins que coneix, i la seva capacitat per connectar-se amb les persones en la conversa es trasllada a la pista de ball.

Elze Visnevskyte prové d’una vibrant escena de ball a Vilnius, Lituània. Desde que era petita, Elze ha estat explorant una varietat de danses, des del vell Renaixement fins a les danses tradicionals. També ha passat molt de temps actuant en el teatre, que ha influit en el seu ball i improvisació. Ballar per a ella és molt més que dirigir i seguir, és essencialment una conversa amb un company i amb la música. Ella valora la creativitat i l’alegria i la transmet als seus alumnes. Pots reconèixer a Elze per la seva contagiosa energia i el seu fort riure.

Elze ha estat viatjant i ensenyant Lindy Hop i Solo Jazz a diversos festivals i tallers a l’estranger, així com en el desenvolupament de la seva comunitat de dansa local, on és una de les propietàries de l’estudi de dansa What a Jazz.

© 2016 Windy Hoppers