Swim Out Costa Brava | Felipe Braga & Lucile Pinteaux Swim Out Costa Brava 2018
Felipe Braga & Lucile Pinteaux

Molts es pregunten com Felipe va aprendre Lindy Hop tan ràpid: la transició d’un ballarí novell que netejava el bany meravellat en Folkets Hus a instructor de Herrang en només tres anys. L’explicació és simple: la seva vida pre-Lindy ho va preparar per al que estava per venir. L’entrenament en l’actuació teatral li va donar a Felipe la consciència i el control del cos, així com la capacitat d’improvisació, tant en els seus enèrgics i ara originals entrenaments de classe, com en les competicions on sempre destaca. L’experiència de Felip tocant la bateria, així com la seva joventut al Brasil, on la cultura de la música i la dansa són riques, li van donar un sentit del ritme innat. I, finalment, els dies de Felipe com a animador de festes i de ball en un club de música en viu al Brasil li van donar molt entrenament per entusiasmar a la gent a les seves classes de Lindy Hop a l’actualitat.

Però més important que res d’això és que Felipe va encarnar l’esperit de Lindy Hop des d’abans que sabés que existia. És difícil trobar algú a qui no li agradi Felip. La seva càlida personalitat encanta a tots els ballarins que coneix, i la seva capacitat de connectar amb les persones en la conversa es trasllada a la pista de ball. Deixa a cada follower amb un somriure, i qualsevol que hagi ballat o parlat amb ell confirmarà: sempre et fa sentir especial.

Lucile adora experimentar amb el moviment. Des que era una petita gimnasta acrobàtica de 6 anys llançada a l’aire fins a la ballarina contemporània / moderna de 16 anys, sempre ha buscat noves formes de moure, el que l’ha portat inevitablement a descobrir i enamorar-se del Lindy Hop el 2012! Després de viure 5 anys ensenyant swing a temps complet a Barcelona, ​​la seva casa adoptiva, la Lucile està de tornada a casa a Toulouse (França) on ensenya a l’Studio Hop i continua viatjant per Europa. Com a competidora ha guanyat i s’ha posicionat en esdeveniments com: ILHC, ESDC, Savoy Cup, GSDF, Torino Swing Festival, Summer Camp Swing Festival, Crazy Rhythm Challenge, Barswingona, Paris Jazz Roots, Hot Blues, Falling in Blues i més.

Com a professora, a Lucile li encanta donar als seus alumnes idees i llibertat per descobrir la seva pròpia forma de moure’s i trobar la forma d’adaptar-se i connectar-se amb la parella. Lucile creu que el swing és especialment bonic perquè ens permet experimentar com a coreògrafs, ballarins i com a públic i connectar-ho en una sola persona, en el temps i l’espai entre si i com un tot. I aquesta és la raó per la qual sempre se la pot veure més feliç a la pista de ball, compartint el seu amor i esperit de jazz amb tothom.

© 2016 Windy Hoppers