Swim Out Costa Brava | Felix Berghäll & Mikaela Hellsten Swim Out Costa Brava 2018
Felix Berghäll & Mikaela Hellsten

Felix Berghäll és un instructor de swing, intèrpret i coreògraf amb seu a Estocolm, Suècia. Com qualsevol altre ballarí suec que va començar en l’escena sueca de la competició de ball. Va començar a l’edat de nou anys i amb Bugg com el seu estil principal. Un any més tard va prendre el seu primer pas bàsic en Boogie Woogie i des de llavors mai ha parat. A l’edat de 16 anys va fer la seva primera visita a l’Herräng Dance Camp a Suècia i es va enamorar de les danses socials afroamericanes de l’època del swing com Lindy Hop, Vernacular Jazz, Charleston i Tap.

Des de llavors, ha intentat inspirar i aprendre tot el que pot i desenvolupar la seva habilitat de ball, música i ensenyament. Ell vol transmetre aquest coneixement a persones de tot el món. Ell és un gran creient de la llibertat i l’estil autèntic de la dansa i la connexió que crea la seva parella i la música. Ell veu el swing com una forma d’unir les persones i portar felicitat a la seva vida. Perquè quan balla això és tot el que pot pensar i expressar. Pura felicitat!

Mikaela Hellsten va créixer a Suècia amb un amor per la música i el ball. Quan era nena, preferia la música de Jazz i Rock’n Roll amb artistes com Ella Fitzgerald i Bill Haley. Va descobrir el Lindy Hop a l’edat de 13 anys i des de llavors el seu interès pels balls de Swing i la seva música ha seguit creixent. Actualment, Mikaela viatja per tot el món per ensenyar i actuar, i en l’escena de Suècia, Felix Berghall és un dels seus principals socis. Ella ja va estar ensenyant en el Swim Out Costa Brava a la nostra segona edició amb Nicolas Deniau. Uneix-te a ella de nou i descobreix la seva passió pel ball.

© 2016 Windy Hoppers