Swim Out Costa Brava | Festes - Swim Out Costa Brava
Festes

DIJOUS 6 DE SETEMBRE

PRESENTACIÓ DE PROFESSORS

Al cor de Palafrugell, la festa tindrà lloc a dels Ametllers, una magnífica sala que ens acollirà per celebrar la festa d’inauguració del festival. Amb uns 500 m2 per a ballar amb terra de parquet, i una zona a l’aire lliure de bar i oci.

Durant la nit gaudirem d’una increïble formació: The Swing shouters. En aquesta festa tindran lloc la competició de Solo Jazz, presentacions de professors, etc. A més, podrem refrescar-nos a la barra o passejar entre parades vintage. L’entrada és oberta al públic en general i els assistents al festival tindran el transport inclòs des de la Casa Albatros fins a la dels Ametllers en diferents busos. Aquest any el servei de transport de tornada a la Casa Albatros, començarà abans per a aquelles persones que vulguin tornar més d’hora.

Lloc: Els Ametllers, Palafrugell
Horari: 22:00h a 3:00h
Música: The Swing Shouters
Comprar entrada individual aquí

_45A3701

DIVENDRES 7 DE SETEMBRE

Gaudirem d’una altra increíble formació, vinguda des de Nova York: Professor Cunningham & His Old School. En aquesta festa tindran lloc la Social Dance Competition, i shows dels professors. A més, podrem refrescar-nos a la barra o passejar entre parades vintage. L’entrada és oberta al públic en general i els assistents al festival tindran el transport inclòs des de la Casa Albatros fins a la dels Ametllers en diferents busos. Aquest any el servei de transport de tornada a la Casa Albatros, començarà abans per a aquelles persones que vulguin tornar més d’hora.

Lloc: Els Ametllers, Palafrugell
Horari: 22:00h a 3:00h
Música: Professor Cunningham & His Old School
Comprar entrada individual aquí

AFTERPARTY

Opció de Afterparty a partir de les 3:00h per als assistents al festival, en un recinte tancat del Ametllers.

_45A5218

DISSABTE 8 DE SETEMBRE

CONCERT A LA VORA DEL MAR

En un dels llocs més privilegiats de Llafranc, on el poble connecta amb la immensitat de la mar, podrem gaudir d’un meravellos concert de música swing, acompanyats per la brisa marina i algun que altre bany. Volem que marxis del festival amb algun record més que no pas només classes, música i ball social, és per això que volem compartir amb tu una mica d’identitat del territori empordanès.

No et perdis aquesta vetllada al Club Nàutic Llafranc amb un trio de músics de primer nivell format per Pol Prats Quintet. Aquesta activitat és exclusiva pels assistents a la globalitat del festival.

Lloc: Club Nàutic Llafranc
Horari: 18:00h a 19:30h
Música: Pol Prats Quintet

_45A4669
DISSABTE NIT

Tornarem a gaudir de Professor Cunningham & His Old School. En aquesta festa tindran lloc les competicions de Strictly Competition, i més shows dels professors.

Exhibicions, més competicions i molt ball social tindrà lloc durant la nit. A més, sabem que la gana s’obre després de diversos swing outs, així que tindrem una creperia que et carregarà les piles de dolç o salat.

Lloc: Els Ametllers, Palafrugell
Horari: 22:00h a 3:00h
Música: Professor Cunningham & His Old School
Comprar entrada individual aquí

AFTERPARTY

Opció de Afterparty a partir de les 3:00h per als assistents al festival, en un recinte tancat del Ametllers.

_45A5297

DIUMENGE 9 DE SETEMBRE

POOL PARTY

El Swim Out encara no s’acaba, la festa continua a la mateixa casa de colònies Albatros, amb un ambient familiar i festiu. La pool party del festival t’espera amb música en directe i beguda fresca al costat de la piscina, per a què puguis gaudir amb tots els lindy hoppers i amb l’equip del Swim Out. Ens acompanyarà el Pol Prats Quintet, qui sens dubte et robarà el millor somriure abans de marxar content cap a casa. En aquesta festa sempre passen coses inesperades. Aquesta festa és només per a assistents a la totalitat del Festival.

Lloc: Casa Albatros, Llafranc
Horari: 17:00h a 19:00h
Música: Pol Prats Quintet

Pool_party_Swimout16-17
© 2016 Windy Hoppers