Swim Out Costa Brava | Bandes - Swim Out Costa Brava
Bandes

THE SWING SHOUTERS

Swing Shouters és, sobretot, un quintet amb una energia desbordant i comunicativa que capta i arregla els grans estàndards de Jazz i Swing dels 30 i els ’40’. Ideal per ballar i per una bona raó, el grup es va formar al voltant de l’associació de dansa “Swing & Shout”. Després de més de 200 concerts a França i Europa, el quintet va decidir desenvolupar noves fórmules que van des de la petita banda (septet) fins a la big band, passant pel rhythm and blues dels 50′ i el so de New Orleans.

Saxofon tenor – Veu: Sylvain Roudier
Trombó: Benoist Pasquier
Contrabaix: Carl Cordelier
Bateria: Aban Aupert
Guitarra – Veu: David Ménager

PROFESSOR CUNNINGHAM & HIS OLD SCHOOL

Aquesta popular banda amb seu a Nova York fa el repertori amb més swing i groove, profundament arrelat en la tradició de Nova Orleans; des dels orígens del jazz fins als pioners del R&B en l’estètica de Sidney Bechet, Fats Waller, Professor Longhair i fins i tot Fats Domino!

Format fa 2 anys pel vocalista Adrian Cunningham, nadiu australià amb seu a Nova York, el grup de jazz del Professor Cunningham & his Old School està compost per alguns dels músics més enèrgics de l’escena novaiorquesa. Ha estat un èxit regular en l’escena underground de Nova York des de la seva formació en 2012; actuant en alguns dels millors espectacles clandestins de la ciutat (Xangai Mermaid, Gemini i Scorpio, NY Hot Jazz Festival) i actuant regularment en locals plens d’alguns dels millors llocs de swing de la ciutat (Cutting Room, Swing 46, The Back Room).

POL PRATS QUINTET

Pol Prats és un dels músics més reconeguts del jazz a Catalunya, i durant els últims anys ha desenvolupat diverses formacions de swing per a lindy hoppers, en format quartet, quintet, octet i fins i tot formacions més àmplies. Ha format part de la família del Swim Out Costa Brava des del principi, arribant fins i tot a fer una batalla de bandes juntament amb Big Swing Shot en l’edició 2017.

Aquest any vindrà en format quintet, amb altres músics de primer nivell i ens donaran la seva millor versió durant el concert al Club Nàutic, i també tancaran el festival a la Pool Party del diumenge.

© 2016 Windy Hoppers