Swim Out Costa Brava | Jo Hoffberg & Martynas Stonys - Swim Out Costa Brava Log-in
Jo Hoffberg & Martynas Stonys

Jo Hoffberg és una gran protagonista de l’escena de Lindy Hop. Ha aconseguit premis de primera posició al American Lindy Hop Championships, Canadian Swing Championships, International Lindy Hop Championships, European Swing Dance Championships, National Jitterbug Championships, Ultimate Lindy Hop Showdown, and U.S. Open Swing Dance Championships. Des de 2007, la Jo ha viatjat pel món difonent la cultura del jazz a través del ball clàssic en parella i ha ensenyat i actuat en 26 països en els 5 continents. Ensenya jazz vernacular, charleston, aeris i lindy hop. Organitza molts workshops a Europa i Amèrica del Nord, ha produït una extensa biblioteca de vídeos en línia, és coproductora de Swing Break Mexico, la jutgessa principal al Balkan Lindy Hop Championships, i dirigeix ​​un programa de coaching personalitzat per a ballarins que es volen posicionar en l’escena internacional. Inclosa en el Californa Swing Dance Hall of Fame l’any 2013, la Jo és una ballarina, instructora i competidora apassionada i àvida.

Martynas Stonys és un professor internacional de Lindy Hop i Balboa, fundador de What a Jazz dance studio, i Swing Paradise i organitzador de múltiples esdeveniments locals de swing a Lituània. Ha estat líder de l’escena de swing de Lituània durant més d’una dècada, ajudant a que la comunitat i molts dels talents de balls de swing de Lituània creixin.

Recentment Martynas ha estat treballant amb algunes parelles que ensenyen tant Balboa com a Lindy Hop. Pot fer de leader o follower, ensenyar, muntar coreos, però el més important per a ell és trobar allò que fa que els estudiants millorin. L’objectiu del Martynas és ajudar els seus alumnes a créixer com a ballarins i com a persones. Està continuament debatint, responent a preguntes fonamentals i molt interessat en interactuar amb els estudiants durant les classes. Si bé sovint Martynas es veu com una persona seriosa, acosta’t a ell i entaula una conversa sobre ball, ensenyament o comunitat. Definitivament acabaràs aquesta conversa amb més preguntes (i bromes) que abans.

© 2016 Windy Hoppers