Swim Out Costa Brava | Lindy Hop - Swim Out Costa Brava Log-in
Lindy Hop

NIVELLS

Els nivells de les classes s’han definit en funció del temps total que cada participant porta ballant, i a causa de l’ambigüitat que això suposa, i per completar l’elecció del nivell, s’ha facilitat una petita descripció. Sisplau llegeix-la i intenta situar-te a tu mateix en un determinat nivell. Confiem  que siguis responsable en l’elecció del teu nivell, ja que serà en benefici de tots.

Audicions: Tots els participants a Lindy Pass dels 4 primers nivells (Xaloc, Garbí, Mestral i Llevant) hauran de fer una audició obligatòria divendres 3 de Setembre a les 10:00h, mitja hora abans de començar la primera hora de classe, a l’aula corresponent. Els professors del festival avaluaran els assistents de cada grup. L’objectiu és garantir l’homogeneïtzació de les classes segons el nivell dels participants en un mateix grup. El resultat de l’audició pot fer que un participant pugi o baixi del nivell al que s’havia inscrit, sempre segons el criteri dels professors.

XALOC (Intermig Principiant): entre 9 mesos i 1 any i mig. Coneixes els passos bàsics del Lindy Hop, alternes estructures de 6 i 8 temps amb fluïdesa i les pots fer servir al teu ball social amb naturalitat. Si vols consolidar la base del Lindy Hop, aquest és el teu nivell.

GARBI (Intermig): entre 1 any i mig i 2 anys i mig. Tens assimilada l’essència del Lindy Hop, i tens coneixements bàsics de musicalitat, footwork i altres aspectes tècnics. Et sents còmode fent variacions de Swing Out en diferents tempos, i passos com el Sugar Push i altres passos semblants ja no són un misteri per tu.

MESTRAL (Intermig Avançat): entre 2 anys i mig i 4 anys. Vas a ballar amb freqüència, en ball social fas passos bàsics i avançats, complementats amb musicalitat, footwork, etc … Saps jugar amb la rítmica, síncopes i altres elements de musicalitat més avançada, i ets capaç de memoritzar amb facilitat estructures de passos i coreografies. Et sents còmode en qualsevol tempo i ets capaç de fer swing outs i altres figures a tempos ràpids.

LLEVANT (Avançat): entre 4 i 5 anys. Participes amb freqüència a workshops i festivals internacionals, també competeixes en nivells avançats a les Jack & Jills. El teu ball és molt musical i ets expert en jugar amb la rítmica, síncopes i altres elements de musicalitat més avançada. Ets professor de nivells principiants i intermitjos.

TRAMUNTANA (Invitational): a partir de 5 anys. Ets capaç de crear les teves pròpies estructures de passos i coreografies, ets professor de nivells intermitjos i avançats a la teva ciutat, i ets un/a hopper referent en l’escena local que influencia als nous balladors. Domines els tempos extrems, tant en slow com en fast swing. Si vols apuntar-te a aquest nivell, sisplau tingues en compte que se t’exigirà el màxim! Hi ha dues formes d’accedir i registrar-se a aquest nivell:

1. Si has rebut el mail d’invitació: si has rebut el mail d’invitació al nivell Tramuntana per part de l’Organització, pots registrar-te directament al Nivell Tramuntana (Invitational), i en el mail de confirmació ja tindràs la teva plaça en aquest nivell, sense necessitat d’audicions ni altres requisits.

2. Si no has rebut el mail d’invitació: si NO has rebut el mail d’invitació al nivell Tramuntana per part de l’Organització, no és possible inscriure’s directament a aquest nivell des del formulari d’inscripció, pel que serà necessari que t’apuntis al Nivell Llevant (Avançat), i posis en comentaris la paraula Invitational. En el mail de confirmació, se t’informarà que el dia 3 de setembre a les 10:00h, es realitzarà l’audició de totes les persones apuntades al nivell Llevant (Avançat) que prèviament han sol·licitat optar al nivell Tramuntana (Invitational), en la qual els professors realitzaran una Audició positiva, decidint qui puja a aquest nivell. Les persones no elegides en aquesta audició romandran al nivell Llevant (Avançat).

XALOC (Intermig Principiant)
Entre 9 mesos i mig i 1 any i mig ballant
8 Hores de Lindy Hop
7 Taster a escollir
GARBí (Intermig)
Entre 1 any i mig i 2 anys i mig ballant
8 Hores de Lindy Hop
7 Taster a escollir
MESTRAL (Intermig Avançat)
Entre 2 anys i mig i 4 anys ballant
8 Hores de Lindy Hop
7 Taster a escollir
LLEVANT (Avançat)
Entre 4 i 5 anys ballant
8 Hores de Lindy Hop
7 Taster a escollir
TRAMUNTANA (Invitational)
Més de 5 anys ballant
8 Hores de Lindy Hop
7 Taster a escollir
© 2016 Windy Hoppers