Swim Out Costa Brava | Nils Andrén & Bianca Locatelli Swim Out Costa Brava 2018
Nils Andrén & Bianca Locatelli

Nils Andrén porta ballant des de fa 10 anys. Al llarg de la seva carrera ha estat competint constantment en diverses disciplines com: Boogie Woogie, Salsa, Lindy Hop i el Bugg suec. Durant diversos anys, ha adquirit nombrosos premis en competicions de tot el món en Lindy Hop i Boogie Woogie. Un dels seus èxits més recents va ser el primer lloc en la Divisió avançada de parelles de Lindy Hop, a més d’un segon lloc en la divisió Advanced Lindy Hop Classic Showcase amb la seva companya de ball Bianca Locatelli.

Bianca Locatelli va començar a ballar a l’edat de sis anys i va provar molts estils de ball, des ballet fins street dance. No obstant això, ella es va quedar atrapada en el swing, la seva major passió. Ella ha estat competint diversos anys a nivell internacional ia Itàlia en Boogie Woogie, on va guanyar el campionat italià tres vegades en la categoria júnior. Actualment està competint, ballant i ensenyant Boogie Woogie i Lindy Hop amb el seu company de ball Nils Andrén a Suècia ia tot el món. Han estat ballant junts com a parella des de 2013, l’any en què Bianca es va mudar oficialment d’Itàlia a Suècia.

Bianca pensa que la música és un dels factors més inspiradors per al seu ball, gaudeix del ball social i mira a la gent ballar i divertir-se.

© 2016 Windy Hoppers