Swim Out Costa Brava | Presentació - Swim Out Costa Brava Log-in
Presentació
 SWIM OUT COSTA BRAVA

Els dies 67, 8 i 9 de setembre de 2018, tindrà lloc la 5a edició del Festival de Lindy Hop i Solo Jazz de la província de Girona i, concretament, a la Costa Brava. No és un festival qualsevol, sinó que està pensat per ser el festival on tot lindy hopper voldria anar. Centenars de participants s’allotgen a la Casa Albatros de Llafranc on gaudeixen de classes de Lindy Hop amb els millors professors internacionals, tasters, i passen les seves estones lliures a la platja o a la piscina aprofitant els últims dies d’estiu. A més els inscrits no tenen cap altra preocupació que la de ballar, passar-ho bé i conèixer gent nova, ja que l’allotjament i el menjar estan incloses en el conjunt. Les festes es fan tant a l’aire lliure, en racons màgics, com en espais acollidors i amplis per no preocupar-se per les trepitjades. Bandes de nivell toquen al festival, festes fins ben tard i possibilitat d’afterparty. Competicions amb premis molt interessants, exhibicions i ballarins de nivell vinguts d’arreu.

Perquè el Swim Out Costa Brava és diferent?

–  Un entorn emblemàtic, envoltat del bonic paisatge empordanès i les increïbles platges de la Costa Brava
–  Uns horaris adaptats per poder gaudir del festival sense pressa però sense pausa
–  No t’has de preocupar ni del menjar ni del dormir: nosaltres t’oferim un llit i un plat a taula en tots els àpats
–  No només podràs ballar, sinó que et divertiràs amb les activitats aquàtiques
–  Proximitat i confort: totes les activitats a la vora, no necessites mitjà de transport
–  Preus SUPER competitius!
–  Professors TOP del panorama nacional i internacional, els millors professionals per al teu aprenentatge
– Festes amb grans músics, espais amplis, bar, photocalls divertits, parades vintage i foodtracks: Slide & Swing, Creperie de Mariöne, SusieSweetDress, …

Swim Out Costa Brava vol ser un espai de trobada de lindy hoppers d’arreu, on es trobi temps no només de rebre classes, ballar i competir a la pista, sinó també per fer noves coneixences, intercanviar experiències, fer créixer el teixit associatiu del swing i passar-ho fantàsticament bé en un dels bonics racons de Catalunya.

Un dels millors paisatges + Lindy Hop no pot fallar! Que no t’ho expliquin, t’esperem a la terra de la Tramuntana!

WINDY HOPPERS EMPORDÀ

Som l’associació organitzadora del Swim Out Costa Brava, creada el 2012 per l’empordanesa Alba Casadellà i amb la col·laboració de Jose Maria Farfán. El nostre objectiu com a Windy Hoppers és difondre intensament el swing i el Lindy Hop per la província de Girona. Així, realitzem cursos de diferents nivells de Lindy Hop, ballades en diferents locals de la zona, concerts de swing, exhibicions, a més de participar activament en tot tipus d’esdeveniments culturals i festius, sobretot de les comarques empordaneses.

És una família que creix dia rere dia, on els membres ens caracteritzem per l’empenta i l’afany de col·laboració en tot allò que derivi del swing. Hem despertat molts somriures no només en aprendre a ballar aquest ball que a tothom enganxa, sinó perquè també hem contribuït a crear xarxes socials entre petites poblacions on sovint l’oferta lúdico-cultural és molt reduïda.

Si ens vols conèixer, no et perdis el Swim Out Costa Brava, serà l’esdeveniment de l’any i ens morim de ganes d’acollir els lindy hoppers de la resta de territoris i d’associacions. El festival Swim Out Costa Brava està agermanat amb el Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell, amb la intenció de convertir la comarca en un espai d’expressió del Jazz, el Swing i totes les seves manifestacions populars i artístiques. Sabem que en sou molts, així que reserveu la data a l’agenda perquè a l’Empordà us rebrem amb els braços ben oberts!

© 2016 Windy Hoppers