Swim Out Costa Brava | Remy Kouakou Kouame & Alice Mei Swim Out Costa Brava Log-in
Remy Kouakou Kouame & Alice Mei

Remy Kouakou Kouame, campió mundial de Boogie Woogie 2006, té una trajectòria impressionant de títols aconseguits. Va començar a ballar de molt petit i va descobrir el Boogie Woogie a través del Rock’n Roll. A més del Boogie Woogie, Remy domina altres disciplines com el West Coast Swing, el Lindy Hop, el Sol Jazz i el Hip Hop, el que li dóna molta versatilitat a l’hora d’expressar i improvisar en el ball. És un ballarí apassionat que destaca per tenir un gran do per interpretar la música swing.

El seu ball es caracteritza pel seu estil genuí i elegant, pel seu talent natural per executar els ritmes així com la seva increïble musicalitat. Per Remy el més important en els balls swing és com liderar i seguir, però també saber passar-ho bé i expressar-se en lloc de voler impressionar. Al costat de Alice Mei fan una parella de ball de gran nivell, avui dia situats a primera línia del Lindy Hop internacional.

L’Alice Mei va començar a ballar als 4 anys i va rebre classes de molts tipus de balls diferents abans d’enamorar-se del Lindy Hop. Actualment porta uns 13 anys a l’escena del swing i continua fascinada per l’art d’improvisació que té aquest ball. El fet de connectar amb la seva parella a través del ritme l’ajuda a comunicar-se en el ball i és el que més l’inspira actualment. Ha estat difonent la passió pel Lindy Hop i l’Authentic Jazz en més de 30 països a través de classes, performances, competicions i ballant social. Li encanta la diversitat de moviment i la llibertat d’expressió que aquest ball aporta al món. Desitja continuar aprenent i inspirant a la gent durant molt temps. Per nosaltres és una de les grans followers del Lindy Hop i estem molt contents que formi part d’aquesta 5a edició del festival, deixarem que ens continui inspirant, tant com ens han inspirat fins el moment.

© 2016 Windy Hoppers