Swim Out Costa Brava | Solo Jazz - Swim Out Costa Brava
Solo Jazz

NIVELLS

Els nivells de les classes s’han definit en funció del temps total que cada participant porta ballant, i a causa de l’ambigüitat que això suposa, i per completar l’elecció del nivell, s’ha facilitat una petita descripció. Sisplau llegeix-la i intenta situar-te a tu mateix en un determinat nivell. Confiem  que siguis responsable en l’elecció del teu nivell, ja que serà en benefici de tots.

INTERMIG: entre 1 i 2 anys. Coneixes els conceptes bàsics del solo jazz, i et sents còmode fent variacions en aquests passos bàsics. Coneixes en major o menor mesura el Shim Sham, la Jitterbug Stroll, el Tranky Doo i la Big Apple.
Professors del nivel Intermig: Felix Berghäll, Hyunjung Choi, Nicolas Deniau, Egle Regelskis, Remy Kouakou Kouame i Mikaela Hellsten.

INTERMIG AVANÇAT: entre 2 I 3 anys. A part dels conceptes bàsics de jazz, començas a improvisar i crear les teves rutines. Comences a desenvolupar el teu propi estil.
Professors del nivel Intermig Avançat: Nicolas Deniau, Remy Kouakou Kouame, Alice Mei, Felipe Braga, Rikard Ekstrand i Lucile Pintaux.

AVANÇAT: a partir de 3 anys. Tens molta experiència en el solo jazz o/i ets professor de Jazz Steps. Les classes es centraran en conceptes avançats, tècnica per a ballarins avançats i improvisasió.
Professors del nivel Avançat: Felix Berghäll, Mikaela Hellsten, Remy Kouakou Kouame, Alice Mei, Rikard Ekstrand i Egle Regelskis.

INTERMIG
Entre 1 any i 2 anys ballant
6 Hores de Solo Jazz Track
2 Taster a escollir
INTERMIG AVANÇAT
Entre 2 any i 3 anys ballant
6 Hores de Solo Jazz Track
2 Taster a escollir
AVANÇAT
A partir de 3 anys ballant
6 Hores de Solo Jazz Track
2 Taster a escollir
© 2016 Windy Hoppers