Alice Mei & Remy Kouakou Kouame

L’Alice Mei va començar a ballar als 4 anys i va rebre classes de molts tipus de balls diferents abans d’enamorar-se del Lindy Hop. Actualment porta uns 13 anys a l’escena del swing i continua fascinada per l’art d’improvisació que té aquest ball. El fet de connectar amb la seva parella a través del ritme l’ajuda a comunicar-se en el ball i és el que més l’inspira actualment. Ha estat difonent la passió pel Lindy Hop i l’Authentic Jazz en més de 30 països a través de classes, performances, competicions i ballant social. Li encanta la diversitat de moviment i la llibertat d’expressió que aquest ball aporta al món. Desitja continuar aprenent i inspirant a la gent durant molt temps. Per nosaltres és una de les grans followers del Lindy Hop i estem molt contents que formi part d’aquesta 5a edició del festival, deixarem que ens continui inspirant, tant com ens han inspirat fins el moment.

Remy Kouakou Kouame va caure al mon del Swing a una edat primerenca. Ha estat un professor i intèrpret consolidat durant molts anys, viatjant per tot el món a campaments i festivals internacionals, compartint la seva passió i coneixements. El seu enfocament als balls swing és especial perquè combina l’autenticitat i el respecte de les danses -gràcies a l’educació que ha après dels seus grans- amb una originalitat i creativitat inspirades en la seva experiència de moltes altres formes d’art, amb l’afegit d’alguns picants. la bogeria que caracteritza a Remy!

El que més li agrada compartir és l’alegria que proporciona la dansa, a més d’ajudar la gent a trobar la seva veu única. Com a competidor establert, Remy va guanyar molts premis en Boogie Woogie, Lindy Hop i Solo Jazz. El seu ensenyament, ball i actuació estan molt contaminats pel que creu en aquests moments i es poden canviar d’un mes a un altre ja que no té por de “pensar diferent que el dia abans”!

© 2022 Windy Hoppers