Allotjament & Àpats

INFORMACIÓ BÀSICA

Existeixen dues opcions d’allotjament a Llafranc. El 75% de les places són a la Casa Albatros, mentre que un 25% es poden allotjar al Kim’s Càmping situat a 2 minuts caminant d’Albatros. Tots els participants tenen pensió completa i altres serveis a Albatros: mejador, piscina, etc… Les classes es faran entre les instal•lacions d’Albatros i del Kim’s.

1. Lindy Pass / Solo Jazz Pass/ Afrofusion Pass / Fun Pass: aquests 4 tipus de pase tenen allotjaments o en habitació a Albatros, o bungalows al Kim’s Camping. Mentre que els allotjats a Albatros podran compartir habitacions de 4, 6 o 8 persones, els que escullin l’opció del càmping s’allotjaran en bungalows privats de 5 i 6 places amb terrassa i parking pròpi. Tant Albatros com el Kim’s disposen de tots els serveis: piscina, bar, wifi, …

2. Camping Lindy Pass / Camping Solo Jazz Pass/ Camping Afrofusion Pass / Camping Fun Pass: aquests 4 tipus de pase tindran allotjament en una parcel·la del Kim’s Càmping, on es podrà instal·lar fins a 2 tendes de campanya, o bé una furgoneta/autocaravana i 1 tenda de campanya, i on es poden allotjar fins a 4 persones per cada parcel·la. Aquest pase també té inclòs en pàrquing al càmping.

Registre: tant si t’allotges a la Casa de Colònies Albatros, com si t’allotges al Kim’s Càmping, el registre oficial és a la Casa de Colònies Albatros, al dijous 1 de setembre, durant tot el día. És imprescindible cenyir-se a les hores de registre oficial:

o Dijous 31 d’agost de 12:00h – 21:00h: Casa de Colònies Albatros. Registre Oficial

Pensió Completa: allotjament en habitacions compartides de 6 persones, amb bany a cada habitació i balcó, allotjament en bungalows de 5 o 6 persones o allotjament en parcel·les per a 4 persones. També inclou:

o Dijous: sopar (el dinar del dijous no està inclòs)
o Divendres: esmorzar, dinar i sopar.
o Dissabte: esmorzar, dinar i sopar.
o Diumenge: esmorzar i dinar.

Activitats aquàtiques: només inclós al Fun Pass i el Camping Fun Pass, però persones amb altres packs que estiguin interessades a realitzar activitats aquàtiques, poden consultar amb l’organització. A escollir entre Kayak o paddle surf, durada d’1 hora. Aquestes activitats es realitzen a la platja de Llafranc, l’Organització del festival posarà a disposició de les persones que tinguin inclosa aquesta activitat, l’horari, lloc de trobada i empresa proveïdora del servei.

RESERVA D’ALLOTJAMENT

a) En el teu panell d’usuari, un cop hagis fet el registre, podràs reservar la teva preferència per la Casa Albatros o per Kim ‘s Càmping. Podràs seleccionar les persones que sou, i introduir els mails de les persones amb les que vulguis compartir.
b) Tant per l’opció Casa Albatros com pel Kim’s Càmping hi haurà un responsable d’habitació/bungalow/parcel·la, que serà la persona que faci la reserva de habitació/bungalow/parcel·la. En cas que no tinguis grup per formar habitació, te l’assignarem segons ordre d’arribada al festival.

OPCIÓ 1 – CASA DE COLÒNIES ALBATROS (ROSA DELS VENTS)

La casa de colònies Albatros es troba situada a Llafranc, a 5 minuts caminant de la platja, i disposa d’habitacions de 6 persones amb WC complet i terrassa. La casa disposa de piscina, jardí i servei de bar.

Albatros

OPCIÓ 2 – KIM’S CÀMPING

BUNGALOW SUN-ROLLER (5 PERSONES)
Dos dormitoris: un amb dos llits individuals i l’altre amb un llit de matrimoni. Menjador amb cuina equipada amb nevera i estris, tot i que tots els àpats estan inclosos a la Casa Albatros. També hi ha un sofà-llit convertible, calefacció, bany amb dutxa, lavabo i w.c. Terrassa privada amb taula i cadires. Facilitat d’aparcament al costat dels bungalows. Els bungalows de Sun-Roller estan situats a prop de la piscina, Bar-restaurant i supermercat. Per a estades de més d’una nit està inclosa la roba de llit, una tovallola de mans per persona i draps de cuina (no s’inclouen les tovalloles de dutxa).

BUNGALOW MOBIL HOME SUN-ROLLER (6 PERSONES)
Tres dormitoris, un amb dos llits individuals, un altre amb llit de matrimoni i un tercer amb un llit individual. Cuina menjador amb sofà convertible. Calefacció, bany amb dutxa, lavabo i WC. Terrassa privada amb toldo i cadires, parking per al cotxe just davant. S’inclouen estris de cuina i nevera, tot i que tots els àpats estan inclosos a la Casa Albatros. Els Mobil-homes Sun-Roller estan situats prop de la piscina del càmping, bar-restaurant i supermercat. Per a estades de més d’una nit està inclosa la roba de llit i una tovallola de mans per persona (no s’inclouen tovalloles de dutxa).

L’ENTORN

Els mateixos dies del Swim Out Costa Brava acostuma a coincidir la famosa Fira d’Indians que se celebra a la localitat veïna de Begur. Té el seu origen en l’emigració de molts begurencs a l’illa de Cuba al llarg el segle XIX. En retornar al poble, aquells que havien prosperat en els seus negocis, construïen ostentoses cases que encara avui decoren els carrers de Begur. Eren els populars “americanos”, que pretenien recrear l’estil de vida de Cuba i que van deixar-nos un divers llegat cultural.

Begur es transforma per reviure aquell període històric que ha deixat una profunda petjada en la nostra vila i en la nostra identitat. Durant tres dies Begur ofereix una àmplia oferta lúdica i cultural que té com a fil conductor el nostre passat indià. Són tres dies de festa i tradició, d’un evocador viatge al passat i d’una reivindicació de les nostres arrels.

Podeu aprofitar que esteu allà per fer-hi una visita! Trobareu més informació aquí: http://www.firaindians.com/

Paral·lelament, al voltant de les mateixes dates se celebra el Mercat Boig a Llafranc, una fira d’art, antiquaris i brocanters, on podreu trobar de tot i a qualsevol preu.

© 2022 Windy Hoppers