Bandes

THE SWING SHOUTERS

Swing Shouters és, sobretot, un quintet amb una energia desbordant i comunicativa que capta i arregla els grans estàndards de Jazz i Swing dels 30 i els ’40’. Ideal per ballar i per una bona raó, el grup es va formar al voltant de l’associació de dansa “Swing & Shout”. Després de més de 200 concerts a França i Europa, el quintet va decidir desenvolupar noves fórmules que van des de la petita banda (septet) fins a la big band, passant pel rhythm and blues dels 50′ i el so de New Orleans.

THE HOP ‘SH BAM 

Excel·lent banda de swing de Bèlgica, liderada de manera brillant per Marie Anne Standaert (trompeta+veu). Com a ballarina que també és, sap perfectament combinar tots els ingredients musicals per oferir als ballarins la millor música swing. Tots els músics de Hop ‘sh Bam swinguegen amb tot el cos, el cor i l’ànima! Estigueu preparats: swing i jazz del bo que farà que els vostres peus es moguin com mai!

MAKA & FRIENDS

Maka és un ballarí de swing i músic de l’escena de Toulouse i lidera la banda Toulouse Hot Club.

Aquest any torna per liderar les jam sessions de tarda al costat de la piscina on tothom hi és convidat, i també per tancar el festival a la Pool Party del diumenge.

© 2022 Windy Hoppers