Bandes

THE SWING SHOUTERS

Swing Shouters és, sobretot, un quintet amb una energia desbordant i comunicativa que capta i arregla els grans estàndards de Jazz i Swing dels 30 i els ’40’. Ideal per ballar i per una bona raó, el grup es va formar al voltant de l’associació de dansa “Swing & Shout”. Després de més de 200 concerts a França i Europa, el quintet va decidir desenvolupar noves fórmules que van des de la petita banda (septet) fins a la big band, passant pel rhythm and blues dels 50′ i el so de New Orleans.

Saxofon tenor – Veu: Sylvain Roudier
Trombó: Benoist Pasquier
Contrabaix: Carl Cordelier
Bateria: Aban Aupert
Guitarra – Veu: David Ménager

CAROLINA REAPERS

Octet de jazz amb molta energia originaris de MontpellIer, especialitzat en cançons i melodies instrumentals de l’era de el swing (1930-1950). Cada actuació és una combinació única d’autenticitat, espontaneïtat i bogeria. Carolina Reapers Swing neix quan joves músics bojos pel jazz dels anys 1930 i 1940 van conèixer el Lindy Hop. D’aquesta sinèrgia va sorgir una banda que recupera els estàndards de jazz i peces rares que Han unit música de swing i els balls de swing des dels primers dies de Lindy Hop.

POL PRATS QUINTET

Pol Prats és un dels músics més reconeguts del jazz a Catalunya, i durant els últims anys ha desenvolupat diverses formacions de swing per a lindy hoppers, en format quartet, quintet, octet i fins i tot formacions més àmplies. Ha format part de la família del Swim Out Costa Brava des del principi, arribant fins i tot a fer una batalla de bandes juntament amb Big Swing Shot en l’edició 2017.

Aquest any vindrà en format quintet, amb altres músics de primer nivell i ens donaran la seva millor versió durant el concert al Club Nàutic, i també tancaran el festival a la Pool Party del diumenge.

© 2022 Windy Hoppers