Claudia Fonte & Remy Kouakou Kouame

Ballarina de Swing (Lindy Hop i Authentic Jazz), Clàudia Fonte explora i recull totes les maneres que se li ocorren per jugar amb el seu ball. La seva principal font d’inspiració és la música Swing. A més també busca la connexió i comunicació amb els altres ballarins per inspirar-se en el ball amb parella, com també en l’individual.

Adoptant els ritmes i moviments més clàssics com a base, busca el repte per mantenir-los vius a través de la seva perspectiva i interpretació. Tot i respectant la gran història que té el Swing i els balls que s’hi relacionen, ella creu en la seva evolució i expansió; respectant, però també fent evolucionar les arrels, busca noves maneres de comunicació com ara en el ball en parella. Els rols tradicionals establerts en el Lindy Hop són un dels punts vius per abordar i fer evolucionar.

On realment s’expressa i es mostra lliurement és en el ball individual. Improvisant, crea un ambient per jugar i desenvolupar sense límits la creativitat per trobar nous moviments. Sempre treballant per una creativitat il·limitada, creu possible que el ballarí es trobi en una atmosfera agradable. L’Authentic Jazz li permet aconseguir i explorar els reptes que la música Swing proposa. És essencial promoure’l en el context del ball social, també. La pista de ball és on tot té lloc i la màgia comença.

Remy Kouakou Kouame va caure al mon del Swing a una edat primerenca. Ha estat un professor i intèrpret consolidat durant molts anys, viatjant per tot el món a campaments i festivals internacionals, compartint la seva passió i coneixements. El seu enfocament als balls swing és especial perquè combina l’autenticitat i el respecte de les danses -gràcies a l’educació que ha après dels seus grans- amb una originalitat i creativitat inspirades en la seva experiència de moltes altres formes d’art, amb l’afegit d’alguns picants. la bogeria que caracteritza a Remy!

El que més li agrada compartir és l’alegria que proporciona la dansa, a més d’ajudar la gent a trobar la seva veu única. Com a competidor establert, Remy va guanyar molts premis en Boogie Woogie, Lindy Hop i Solo Jazz. El seu ensenyament, ball i actuació estan molt contaminats pel que creu en aquests moments i es poden canviar d’un mes a un altre ja que no té por de “pensar diferent que el dia abans”!

© 2022 Windy Hoppers