Competicions

SOLO JAZZ COMPETITION

A la Solo Jazz Competitions només poden participar els inscrits a tot el Festival (Lindy Pass, Fun Pass, Solo Jazz Pass, Camping Fun Pass). Consulta els horaris aquí.

SOLO JAZZ COMPETITION
Nivell Obert
1º PREMI - TBC
2º PREMI - TBC
3º PREMI - TBC

SOCIAL DANCE COMPETITION

A la Social Dance Competition només poden participar els inscrits a tot el Festival (Lindy Pass, Fun Pass, Solo Jazz Pass, Camping Fun Pass), sempre i quan els assistents hagin arribat al festival abans de l’horari en el que té lloc la competició. La inscripció és individual (follower o leader). Durant la fase preliminar tindran lloc rotacions de parella, però no en la final. Més informació sobre horaris aquí.

SOCIAL DANCE COMPETITION - NIVEL OPEN
Menys de 4 anys ballant
1º PREMI - TBC
2º PREMI - TBC
3º PREMI - TBC
SOCIAL DANCE COMPETITION - NIVEL AVANZADO
Més de 4 anys ballant
1º PREMI - TBC
2º PREMI - TBC
3º PREMI - TBC

STRICTLY LINDY COMPETITION

A la Strictly Lindy Competition només poden participar els inscrits a tot el Festival (Lindy Pass, Fun Pass, Solo Jazz Pass i Camping Fun Pass). Existeix un únic nivell i la inscripció és en parella.

La competició Strictly Lindy serà finalment la Champions Cup Qualifier, és a dir,  la parella guanyadora de la Strictly obtindrà una puntuació de classificació per anar a la gran final de la Champions Cup, que tindrà lloc durant la Savoy Cup 2023 a Montpellier.

Format de la Strictly Lindy (Champions Cup Qualifier)

Hi haurà 2 parts diferents després de les preliminars de la tarda: Semifinals i Finals, ambdues amb música en directe a la festa de nit de dissabte.

Les semifinals seran en format Battle, així que 2 parelles ballaran juntes, alternant-se durant la mateixa cançó. Farem aquesta batalla semifinal 5 vegades, per triar 5 parelles finalistes. L’estructura de les 5 cançons de les semifinals serà un swing chorus (32 compassos) 2 cops per parella a una velocitat de 200/210 Bpm, un total de 4 swing chorus per cançó.

Les finals seran en format Jam (com qualsevol Strictly), i tindrem 5 parelles competint. Cada parella ballarà 2 Blues Chorus (24 compassos) a cada ronda, cada parella ballarà 2 vegades. Després d’aquestes 2 rondes (20 blues chorus), hi haurà dos últims Blues Chorus per ballar tots junts, amb una intro de bateria de 4 compassos abans de l’All Skate, perquè l’última parella pugui posar-se al seu lloc. El tempo de la final serà d’uns 220/230 Bpm.

Alguns dels altres festivals que formen part del circuit de competicions classificatòries de la Champions Cup són: Bordeaux Swing Festival, Swingtime Ball (Beijing), Balkan Lindy Hop Championships (Bulgària), Champions Cup Korea (Seoul)…

Consulta la informació sobre els horaris aquí.

Premi:

TBC

© 2022 Windy Hoppers