Preguntes Freqüents

SOBRE L'ALLOTJAMENT

a. Puc triar l’allotjament entre Casa de Colònies i Kim’s Camping? En el teu panell privat d’usuari podràs seleccionar la teva preferència entre les habitacions a la Casa de Colònies o els bungalows al Kim’s Camping.

b. Distribució d’habitacions / bungalows. Amb qui compartiré? En el teu panell privat d’usuari pots seleccionar l’allotjament i les persones amb les qui compartir, i també la informació específica de cada allotjament i del procés de reserva. Hi ha d’haver una persona responsable del grup, la qual podrà fer la reserva.

c. He de portar llençols i sabó? A l’habitació trobaràs roba de llit, però has de portar-te les teves pròpies tovalloles, sabó, etc.

d. Teniu en compte les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries? Sí, en cas que no ho hagis marcat en el moment de la teva inscripció, pots enviar-nos un mail i comunicar quines són les teves. Prepararem menjar especial per a tu.

e. Com puc arribar a la Casa Albatros de Llafranc? Pots compartir cotxe si vius a prop o bé utilitzar el transport públic que arriba fins a Palafrugell. L’Organització ofereix un servei de bus a preu de cost que fa el trajecte Barcelona-Llafranc-Barcelona. Unes setmanes abans enviarem el formulari per si vols fer ús d’aquest servei.

f. Puc reservar més nits a la Casa/Bungalow si es dóna el cas d’arribar/anar-me’n més aviat/tard? L’Organització no es fa responsable però pots contactar directament amb Kim’s Càmping o bé buscar altres allotjaments a la zona. A la Casa Albatros no és possible.

SOBRE LES TARIFES

a. És possible assistir a les classes sense dormir a la casa/bungalows? No és possible ja que la idea del festival és que els assistents comparteixin l’experiència de classes, festes, menjars… conjuntament. Els packs que s’ofereixen són complets.

b. Si finalment no puc anar, se’m tornen els diners? Els passes no són reemborsables, només transferibles a una altra persona amb el mateix rol i nivell. Aquesta gestió s’ha de fer abans del dia 2/09/2018. Recomanem contactar la teva companyia d’assegurances per a disposar d’una assegurança de cancel·lació i així estar protegit si has cancel·lar la teva assistència al festival. Només en cas d’accident justificat els dies previs al festival, pots enviar un mail a l’Organització i aquesta valorarà si la situació és reemborsable.

c. Hi ha descompte per grup? Hi descompte per Grup, el mínim és de 10 persones en el cas d’escoles i associacions. Per accedir al descompte, cal omplir la casella “Escola / Associació” del formulari de registre. Un cop assolit el nombre mínim de persones, s’aplicarà el descompte de forma automàtica.

SOBRE LES INSCRIPCIONS

a. No he rebut cap email i ja m’he inscrit, ¿ha arribat la meva inscripció? Revisa que no tinguis un mail al teu Spam i sinó espera uns dies més, segur que et responem de seguida! En cas contrari, envia’ns un email.

b. Quins són els mètodes de pagament? Has de pagar mitjançant ingrés/transferència bancària, només en cas de viure fora del país podràs utilitzar la plataforma de pagament Paypal. Rebràs per mail els detalls del teu pagament un cop confirmada la teva inscripció.

c. Sóc Follower en llista d’espera, quines opcions tinc? Mentre estiguis en llista d’espera, la teva inscripció no es considera realitzada. L’Organització assignarà a les followers en llista d’espera, per ordre de registre, a leaders que s’apuntin sense parella, però aconsellem buscar per compte propi leaders interessats. Si les places per a classes de Lindy Hop s’esgoten, les followers en llista d’espera perden la seva prioritat per ordre de registre. En tot cas, el festival ofereix dos passes alternatius: Solo Jazz Pass i Fun Pass, tots dos amb festes i pensió completa inclosa. És responsabilitat de les followers en llista d’espera decidir si volen sol·licitar el canvi de passada a entrar en llista d’espera, o prefereixen esperar l’opció de trobar leader. En ambdós casos els canvis de passi es faran en funció de les places que quedin disponibles, i l’Organització no garanteix que hi hagi disponibilitat una vegada se sol·liciti el canvi.

d. Som una parella en llista d’espera, quines opcions tenim? En cas que es produeixi alguna cancel·lació, l’Organització assignarà aquestes places per ordre de registre a les parelles en llista d’espera. Prèviament contactarem amb aquestes persones per informar d’aquestes places, i un cop confirmat, es procedirà a l’enviament del mail de confirmació.

SOBRE LES CLASSES

a. Hi ha audicions? Creiem en el teu sentit comú i en la teva sinceritat però el divendres 4 de setembre farem una audició positiva i els professors decidiran si certes persones pujan de nivell. Recorda que les audicions són obligatóries, i al final, en benefici de tots.

© 2022 Windy Hoppers