Festes

DIJOUS 1 DE SETEMBRE

PRESENTACIÓ DE PROFESSORS

Al marítim poble de Llafranc, la festa tindrà lloc a la Casa Albatros, que ens acollirà per celebrar la festa d’inauguració del festival. Amb uns 450 m2 per a ballar amb terra de parquet, i una zona a l’aire lliure de bar i oci.

Durant la nit gaudirem d’una increïble formació: Carolina Reapers. En aquesta festa tindran lloc la Solo Jazz Competition, presentacions de professors, etc. A més, podrem refrescar-nos a la barra o passejar entre parades vintage. L’entrada és oberta al públic en general.

Lloc: Casa Albatros, Llafranc
Horari: 21:30h a 2:00h
Música: Carolina Reapers
Comprar entrada individual aquí

DIVENDRES 2 DE SETEMBRE

Gaudirem d’una altra increïble formació, The Swing Shouters. En aquesta festa tindran lloc la competició Mix & Match, i shows dels professors. A més, podrem refrescar-nos a la barra o passejar entre parades vintage. L’entrada és oberta al públic en general.

Lloc: Casa Albatros, Llafranc
Horari: 21:30h a 3:00h
Música: The Swing Shouters
Comprar entrada individual aquí

DISSABTE 3 DE SETEMBRE

Gaudirem de dues bandes sobre l’escenari, Swing Shouters i Carolina Reapers. En aquesta festa tindrà lloc la competició Strictly Lindy (Champions Cup Qualifier), i més shows dels professors.

Exhibicions, més competicions i molt ball social tindrà lloc durant la nit. A més, sabem que la gana s’obre després de diversos swing outs, així que tindrem una creperia que et carregarà les piles de dolç o salat.

Lloc: Casa Albatros, Llafranc 
Horari: 21:30h a 3:00h
Música: The Swing Shouters & Carolina Reapers
Comprar entrada individual aquí

DIUMENGE 4 DE SETEMBRE

POOL PARTY

El Swim Out encara no s’acaba, la festa continua a la mateixa casa de colònies Albatros, amb un ambient familiar i festiu. La pool party del festival t’espera amb música en directe i beguda fresca al costat de la piscina, per a què puguis gaudir amb tots els lindy hoppers i amb l’equip del Swim Out. Ens acompanyarà el Pol Prats Quintet, qui sens dubte et robarà el millor somriure abans de marxar content cap a casa. En aquesta festa sempre passen coses inesperades. Aquesta festa és només per a assistents a la totalitat del Festival.

Lloc: Casa Albatros, Llafranc
Horari: 17:00h a 19:00h
Música: Pol Prats Quintet

© 2022 Windy Hoppers