Helena Kanini Kiiru & Sep Vermeersch

Helena Kanini Kiiru és una jove ballarina i professora de Zagreb, Croàcia. Va començar com a ballarina de hip hop als 10 anys, i després de 8 anys practicant diversos estils urbans, es va enamorar del lindy hop. Molt ràpidament va trobar la passió pel solo jazz, especialment l’estil original dels autèntics pioners del jazz. El seu talent va ser reconegut al festival Jazz Roots 2018, on va guanyar competicions en solitari i showcase.

L’Helena destaca pel seu estil, carisma i autenticitat únics. Ha estat professora en alguns dels festivals més importants com ara Jazz Roots, The Snowball i Herrang Dance Camp. Ara segueix viatjant internacionalment i li agrada difondre el seu amor pel solo jazz entre els seus alumnes.

Sep Vermeersch és un creador únic i compromès. És un apassionat ballarí de jazz, blues i lindy hop i aspirant a ser expert en la matèria. Quan ensenya prefereix mantenir l’espai com a facilitador. Es tracta del procés “jazz”: context històric, desenvolupament personal i expressar l’estil propi de cadascú mentre s’intenta apreciar aquestes formes d’art afroamericanes com a convidat. També és un dj i MC excel·lent.

En Sep també idea i organitza esdeveniments i festivals com Upside Down, Big City Blues o LouisLou’s Dance Madness. La combinació de la seva formació, l’actitud lúdica i la pràctica diària el converteixen en una persona única amb qui col·laborar. La seva curiositat per les formes profundes del jazz, la humanitat i les seves exitoses actuacions en el sector el converteixen en un convidat benvingut en diversos projectes arreu del món. Coneix al Sep i deixa’t commocionar amb amor i ritme.

© 2022 Windy Hoppers