Hyunjung Choi & Nicolas Deniau

HyunJung Choi és una ballarina de swing, instructora i coreògrafa que actualment lidera el team Night and Day. Després d’haver-se especialitzat en dansa tradicional coreana i haver gaudit de diversos balls com el ball esportiu i el ballet, es va trobar amb el swing el 2005, i l’instant va quedar fascinada.

El 2006, va conèixer al seu company Soochan Lee. Des de llavors, han estat ensenyant classes de lindy hop amb noves idees, amb l’objectiu del creixement de l’escena coreana de swing. Van guanyar el primer lloc en el Korea Swing Festival 2009, i van participar en diversos concursos a EUA des de 2010. Com a resultat, van reforçar la seva associació i es van classificar en diverses competicions, inclòs el primer premi a l’Open Strictly de 2012 Camp Hollywood i el segon lloc en All-Star Strictly del 2013 International Lindy Hop Championship.

És una ballarina apassionada que s’esforça per expressar-se millor, i el seu ball encantador dóna energia positiva a tots els que la miren ballar.

 

Nicolas Deniau va assistir a la seva primera classe de Rock’n Roll a l’edat de 8 anys i després de sol un any de ball va participar en la seva primera competició. Aquest va ser el començament d’una llarga carrera competitiva en Rock’n Roll i Boogie Woogie. Aviat es va sentir atret per l’aspecte d’espectacle de la dansa que encara es pot veure en el seu ball!

Ha actuat diverses vegades en espectacles, destacat en competicions conegudes i ensenyat en molts campaments a tot el món. Dirigeix ​​el Savoy Cup Festival i el Bordeaux Swing Festival. Nicolas va participar en la segona i quarta edició de Swim Out Costa Brava i estem encantats de tenir-lo de nou juntament amb Hyungjung Choi.

© 2022 Windy Hoppers