Jo Hoffberg & Felipe Braga

Jo Hoffberg és una força de la natura. Coreògrafa internacional, competidora molt condecorada, mentor reflexiva, amant dels pantalons de cintura alta i molt coneguda per la seva pedagogia. Ensenya Lindy Hop, Charleston, Jazz Vernacular, Aeris, … des de 2007. El seu amor i apreciació per diverses formes d’art afroamericà li permeten aportar versatilitat innovadora a la pista de ball alhora que respecte a les arrels.

Ha viatjat a més de 35 països i cinc continents donant classes. Increïblement apassionada pel Lindy Hop, a la Jo li encanta ajudar als estudiants a trobar la seva veu en aquest ball!

Té innombrables títols de competicions tan destacades com l’ILHC, el Lindy Hop Showdown, els Lone Star i molts altres.

Molts es pregunten com Felipe Braga va aprendre Lindy Hop tan ràpidament: la transició d’un ballarí novell que neteja el bany i es meravella del pis de Folkets Hus a un instructor de Herrang en tres anys. L’explicació és simple: la seva vida anterior a Lindy ho va preparar per al que vindria. L’entrenament en l’actuació teatral li va donar a Felipe la consciència i el control del cos, així com la capacitat d’improvisar. Però més important que tot això és que Felip ha encarnat l’esperit de Lindy Hop des d’abans que sabés que existia. És difícil trobar algú a qui no li agradi Felip. La seva càlida personalitat encanta a tots els ballarins que coneix, i la seva capacitat per connectar-se amb les persones en la conversa es trasllada a la pista de ball.

© 2022 Windy Hoppers