Laura Glaess & AJ Howard

La Laura va començar a ballar el 2001 a Sant Antoni. No era una escena gaire gran i els seus professors no havien estat ballant gaire temps, però a l’instant es va enamorar del Lindy Hop, la música, la història i tot allò relacionat.

La Laura viatja pel món ensenyant, competint, actuant i aprenent. És una apassionada de ballar amb swing, amb ritme i li encanta crear coses noves sempre mantenint una connexió amb el context vintage original del Lindy Hop. Sent que honrar la història de la dansa i els seus inventors és una part crucial de la pràctica de la dansa. Està bojament enamorada de la música i el moviment jazz i s’esforça per transmetre aquest amor als alumnes. També creu fermament que el millor que es pot fer per ser bo al ball és BALLAR.

Les classes són increïbles i útils, però són simplement un complement per sortir a la pista de ball i simplement ballar social. La Laura creu que l’escena local és la columna vertebral de la comunitat global, per la qual cosa és una participant activa a les comunitats de música i dansa de casa seva.

AJ Howard és un instructor i intèrpret de Lindy Hop amb seu a Nova York i gairebé una dècada d’experiència. El seu estil d’ensenyament alegre i enèrgic crea un ambient divertit i de suport perquè els estudiants aprenguin i creixin. A més d’ensenyar i ballar socialment, AJ li encanta competir i ha participat en competicions locals i internacionals.

Com a membre orgullós del Saló de la Fama del Ball Swing de Califòrnia, està compromès a compartir la seva alegria pel ball amb tots ia ajudar ballarins de tots els nivells a desenvolupar les seves habilitats en els seus propis viatges de ball individuals.

© 2022 Windy Hoppers