Laura Glaess & Vincenzo Fesi

La Laura va començar a ballar el 2001 a Sant Antoni. No era una escena gaire gran i els seus professors no havien estat ballant gaire temps, però a l’instant es va enamorar del Lindy Hop, la música, la història i tot allò relacionat.

La Laura viatja pel món ensenyant, competint, actuant i aprenent. És una apassionada de ballar amb swing, amb ritme i li encanta crear coses noves sempre mantenint una connexió amb el context vintage original del Lindy Hop. Sent que honrar la història de la dansa i els seus inventors és una part crucial de la pràctica de la dansa. Està bojament enamorada de la música i el moviment jazz i s’esforça per transmetre aquest amor als alumnes. També creu fermament que el millor que es pot fer per ser bo al ball és BALLAR.

Les classes són increïbles i útils, però són simplement un complement per sortir a la pista de ball i simplement ballar social. La Laura creu que l’escena local és la columna vertebral de la comunitat global, per la qual cosa és una participant activa a les comunitats de música i dansa de casa seva.

Vincenzo Fesi és un ballarí, professor i coreògraf reconegut mundialment. Com a autèntic globetrotter, ensenya i actua als esdeveniments de dansa swing més prestigiosos d’arreu del món. Ciutat del Cap, Melbourne, París, Estocolm, Seül i Londres són només algunes de les ciutats on és convidat cada dos caps de setmana.

Va néixer al llac de Como, però Roma el va adoptar fa tres anys. Inspirat en l’incomparable Fred Astaire, Gene Kelly i Frankie Manning, Vincenzo Fesi balla el Lindy Hop, el Balboa, el claqué i molts altres estils de jazz.

Amb els seus ulls i pell foscos i el seu somriure contagiós, Vincenzo sembla una estrella de cinema dels anys 40 i porta entusiasme als escenaris de tot el món.

© 2022 Windy Hoppers