Mamy

Mamy, reconeguda com a professora i ballarina d’Afro, així com actriu teatral, ha construït una carrera diversa i enriquidora. En el seu rol com a professora, ha portat el seu estil únic, Coupe Decale, un estil originari de Costa d’Ivori, a diverses zones d’Espanya i les Canàries, impartint classes i deixant la seva empremta a escoles destacades com The Roots, La Urban, Dánce Me, One Unity, Escola Like a Dream, entre d’altres a Catalunya.

Com a ballarina, Mamy ha explorat diverses disciplines, des de Hip-hop, funk, popping, jazz fins a dansa tradicional. La seva versatilitat l’ha portat a participar en batalles i concursos guanyant reconeixements amb gran mèrit com al festival Oyofee i altres competicions internacionals. Ha tingut el privilegi de rebre classes de ballarins prestigiosos com Ordinateur, Fang, Nico, Zita CoriD, entre d’altres. El 2019 va tenir l’emocionant oportunitat de ballar per a Lola Indigo a Girona, i el 2023 va assumir el rol d’organitzadora d’un grup de ball per presentar al festival Pepe Sales. actualment tens la formació d’Afro-fusion i Afrohouse.

A més de la seva destresa a la dansa, Mamy ha incursionat al món actoral, realitzant actuacions a diverses localitats d’Espanya amb l’espectacle “Jo sóc d’aquí”. La seva trajectòria multifacètica reflecteix la seva dedicació i passió per la dansa i les arts escèniques.

© 2022 Windy Hoppers