Pamela Gaizutyte & Tadas Vasiliauskas

Pamela Gaizutyte és humil i dinàmica, entusiasta, amorosa i amb un toc anàrquic. Va quedar fascinada per l’energia i la comunitat de Lindy Hop a l’edat de setze anys quan va començar les seves primeres classes al Club Lindyhop.lt a la seva ciutat natal, Vilnius, Lituània. Tot i ser tan jove, s’ha fet un nom en poc temps i pel seu compte, aprenent constantment tot el relacionat amb el ball, ja sigui música, psicologia o anatomia. El 2009, Pamela va començar a treballar en Hoppers ‘Dance Studio a Vilnius. Ara balla i ensenya amb els principals líders de l’escena internacional de Lindy Hop. No tenir una parella de ball fixa li ha generat espai per donar-li molta riquesa al seu ball, no és estrany que els ballarins la considerin una de les més apassionants en els últims anys.

Com a ballarina, Pamela s’aprecia la individualitat i la llibertat. Per a ella, Lindy Hop no es tracta tant d’una tècnica impecable com de la musicalitat i la consciència. Com a professora, comparteix els seus valors i encoratja a les persones a trobar la seva pròpia forma de ballar: “Aprèn a estar bé amb la teva forma de ser i com es mou el teu cos. Tot es tracta de tu “. Nietzsche va dir una vegada: “Un ha de tenir caos en la seva ànima per poder donar a llum a una estrella ballarina”.

Tadas Vasiliauskas és un ballarí de Lindy Hop i Authentic Jazz de Vílnius, Lituània. En Tadas fa més de 10 anys que balla, competeix, actua activament i coreografia. Està molt orgullós de dirigir una companyia d’espectacles, de portar el Lindy Hop a l’escenari del teatre i d’haver fundat el club de jazz Harlem Speaks Easy a Vílnius. Viatja i ensenya a festivals d’arreu del món. També el podeu trobar amb freqüència tocant el trombó. A la pista de ball, el pots reconèixer pel seu estil de ball juganer i la seva gran energia.

© 2022 Windy Hoppers