Roser Ros & Daniel Larsson

Roser Ros és una professora internacional de swing de Barcelona. Imparteix classes de Lindy Hop, aeris i Solo Jazz en alguns dels festivals de Lindy Hop més importants d’Europa, i també imparteix classes regulars a la seva escena local, Barcelona. Fora d’Europa, ha donat classes a Taiwan, Japó, Illa del Reunió i Canadà.

La Roser va començar a fer gimnàstica als 3 anys, i més tard es va introduir al món del circ. Durant molts anys va aprendre diferents tipus de ball, fins que el 2011 va descobrir el Lindy hop, i des de llavors no ha pogut deixar-lo.

Té experiència en pedagogia, conceptes bàsics d’entrenament i educació. Abans d’esdevenir ballarina professional, va ser mestra d’escola primària especialitzada en educació física.

La Roser és una gran ballarina de fast swing. Balla amb un estil enèrgic i precís. És hàbil amb els dips & tricks i els aeris. Com a coreògrafa ha treballat per a grups de dansa, música, artistes i vídeos.

Inspirant-se en els Hoofers originals, Daniel Larsson és un dels ballarins que encara treballa en l’estil i el ritme heretat que mai van crear les llegendes de l’era del swing. Ballar i difondre l’estil de dansa tradicional basat en el ritme li dóna inspiració i poder a la vida.

En Daniel balla diferents estils de l’era del swing com Tap, Lindy Hop, Charleston i Authentic Jazz. També es va formar en jazz modern i ballet i durant molts anys ha treballat com a ballarí i coreògraf a l’escena del teatre musical.

“No deixis mai d’aprendre” és el principi i el lema d’en Daniel. Li encanta fer classes dels millors mestres i continuar formant-se per continuar millorant!

© 2022 Windy Hoppers