Informació

FORMES DE PAGAMENT
La forma de pagament del Swim Out Costa Brava és d’un sol pagament del 100% de l’import, via transferència bancària o Plataforma online, ja que el format de summer camp obliga a fer reserves i contractacions anticipades d’alt cost. Sent conscients de l’esforç que suposa per a certes persones realitzar un sol pagament del 100%, l’Organització ofereix l’opció del pagament fraccionat en dos terminis.

EARLY BIRD I TARIFA REGULAR
La Tarifa Early Bird s’assignarà a les 70 primeres inscripcions. No obstant, en el moment d’inscriure’t, no podràs veure si la teva inscripció està compresa dins la Tarifa Early Bird. La confirmació la rebràs a través d’email, ja que dependrà del nombre de participants que s’hagin inscrit abans que tu. En cas que no puguis accedir a la Tarifa Early Bird, tens a la teva disposició els descomptes de Grups..

DESCOMPTES DE GRUPS
El Festival Swim Out Costa Brava vol incentivar la participació de les associacions i escoles que, des del treball diari i una actitud compromesa volen expandir el Lindy Hop i el Swing a tots els indrets. Per aquest motiu totes les associacions i escoles tenen disponible una tarifa especial amb descompte, per facilitar l’accés els membres d’aquestes al Festival. Els descomptes de la Tarifa Early Bird i de la Tarifa Associació/Escola no són acumulables. Les persones inscrites amb la Tarifa Early Bird es consideraran inscripcions individuals i no seran computades per a formar part d’un grup. Les condicions per beneficiar-se d’aquestes tarifes són les següents:

– Mínim grups de 10 persones.
– Cal escriure el nom del grup a l’apartat de Nom del Grup del formulari d’inscripció.
– Si durant el procés d’inscripció has indicat que pertanys a un grup però aquest grup no ha aconseguit arribar al mínim de 10 persones, se t’aplicarà per defecte la Tarifa Regular, però encara se’t pot aplicar la tarifa de grup en els següents casos:

a. Si has pagat el 50% en la inscripció, durant els 30 dies de termini per a realitzar el segon pagament, si el teu grup arriba al mínim de 10 persones, el descompte de la tarifa de grup se’t s’aplicarà en el segon pagament.
b. Si després de rebre el mail de confirmació tens 10 dies per pagar el 100% de l’import, durant aquests 10 dies si el grup arriba al mínim de 10 persones, se’t s’aplicarà de forma automàtica el preu amb el descompte de grup.
c. Si has pagat el 100% de l’import, ja sigui en el registre o a posteriori, i durant les setmanes següents el grup arriba al mínim de 10 persones, se’t faria la devolució corresponent a la diferència.
d. La data límit per a l’aplicació d’aquest descompte és el 30 de juny de 2022. A partir d’aquesta data no serà possible aplicar el descompte i s’aplicarà de forma automàtica la tarifa Regular.

Per a més informació contacta amb nosaltres a info@swimoutcostabrava.com

INSCRIPCIONS SENSE PARELLA
Sabem la dificultat en moltes ocasions de poder trobar líders accessibles per a la participació en un Festival, però alhora volem mantenir quadrats els grups, per evitar incòmodes i repetides esperes per part de les followers durant les classes, de manera que hi haurà preferència de les inscripcions per parelles.

Qualsevol inscripció que es realitzi de forma individual estarà subjecta a les condicions i nombre d’inscrits al nivell al que s’apunta. En cas que en aquest nivell ja no es permetin inscripcions individuals, en el formulari d’inscripció no estarà disponible aquesta opció, i només es podran fer inscripcions amb parella. Pots inscriure’t a altres països com el Sol Jazz Pass o el Fun Pass, o pots revisar uns dies mes tard el form, perquè a causa de cancel·lacions pot tornar a obrir-se places individuals.

© 2022 Windy Hoppers