Viktor Lillard & Tyedric Hill

Viktor Lillard sempre ha donat prioritat a la dansa i al moviment. Va créixer ballant socialment amb amics a la seva ciutat natal, Ithaca, Nova York. Després de descobrir el Lindy Hop i la dansa Authentic Jazz a Ohio el 2013, només s’ha enamorat més profundament del jazz a mesura que passa el temps. Al llarg dels anys, la dansa l’ha portat on mai s’havia somiat que aniria, i les variades influències que va descobrir l’han ajudat a desenvolupar un sabor únic a la seva dansa. Li encanta difondre l’alegria de la dansa dins d’una experiència integral de la música jazz, i està estudiant contínuament la profunda història i les arrels culturals del jazz en un continu de la dansa social negra nord-americana.

Viktor ha impartit classes i tallers a tres continents, i continua viatjant per ensenyar. Utilitza els seus coneixements musicals i la seva visió creativa reflexiva per ajudar els estudiants a sentir-se còmodes en els seus conceptes bàsics i a ampliar els seus límits. Sobretot, li encanta compartir el seu estil musical i fluid de swing a la terra social, i anima a tots els ballarins a sentir la música i a divertir-se!

Tyedric Hill: He estat ballant des que tinc memòria. De fet, la meva primera aula va ser casa meva, o allà on es reunia la meva família. La meva primera mestra va ser la meva mare. Al llarg dels anys, he establert un rerefons enriquit i informat per moltes tradicions del moviment, algunes de les quals inclouen la capoeira, waving i stepping. Vaig descobrir el varnacular jazz i el Lindy Hop el 2017, i des de llavors no he mirat enrere.

Com a professor, m’encanta compartir el context històric i cultural, teixint-ho en com explico el meu enfocament al moviment. El meu objectiu màxim és ajudar-te a desenvolupar el teu propi enfocament.

Actualment estic estudiant a casa i creixent contínuament en molts estils de carrer. En dansa, valoro el llinatge, l’autenticitat, la comunitat, l’associació i la diversió. M’esforço per incorporar aquests elements també a les meves classes. Tinc moltes ganes de col·laborar amb tothom!

© 2022 Windy Hoppers